Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κόλαφος» για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – «Οι τεχνικοί μου έλεγαν φοβερά πράγματα»

Το πινγκ πονγκ δηλώσεων που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασαν ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φλορίντα Πετρουτσέλι στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», την Δευτέρα 16/10 μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τοποθετήθηκε για τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι στιγμής από τις δύο πρώην συνεργάτιδές του, τονίζοντας πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ίσως αναφερόταν στο κομμάτι της φιλίας. (Δες εδώ όσα δήλωσε η παρουσιάστρια)

«Κανείς δεν ευεργετεί κανένα, όλοι πληρωνόμαστε για την δουλειά μας. Εγώ προσωπικά όσο ήμουν εκεί είχα καταλάβει ότι η Κωνσταντίνα, η Νάνσυ και η Φλορίντα κάνουν παρέα και είναι φίλες, πιστεύω ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να αναφερόταν σε αυτό το κομμάτι. Αν εγώ δεν τα πάω καλά με την Κατερίνα, δεν θα κάνω παρέα μαζί της θα περίμενα να τελειώσει η σεζόν και θα έφευγα», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος. 

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και είπε: «Θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα. Πολλή κουβέντα για το τίποτα. Αυτά έχουν καταγραφεί με αξιόπιστες καταθέσεις της αλήθειας. Οι τεχνικοί. Εγώ απήχα από την τηλεόραση και δεν ήξερα το φαινόμενο και ήταν και οι εποχή που είχα απόσταση από τον Alpha και τον κουμπάρο μου, Δημήτρη Κοντομηνά. Όταν ήρθα ξανά στα τηλεοπτικά, δεν υπήρξε τεχνικός που να μη μου λέει φοβερά πράγματα (για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου).

Και μετά άρχισα και μίλαγα με ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση και είχα μία καθολική εικόνα ενός ανθρώπου που ήταν δικό της θέμα με ποιον κάνει παρέα, αλλά δεν είναι δικό της θέμα αυτό να το παίρνει και να το κάνει προσωπική εξουσία. Αυτό το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο. Δεν είναι ότι μου το είπε ένας αλλά όλοι. “Δεν ξέραμε ποιος θα μείνει στον σταθμό και ήταν θέμα ενός τηλεφωνήματος”». 

Read More

And More