Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξεσπά ξανά κατά της Τραϊάνας Ανανία – «Έχει συμπεριφορά που ενοχλεί, μου το είπε και ηθοποιός από τον “Παράδεισο”»

Σε πινγκ πονγκ δηλώσεων εξελίσσεται η «κόντρα» ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Τραϊάνα Ανανία, μετά τις δηλώσεις του παρουσιαστή περί κακής συμπεριφοράς της ηθοποιού απέναντι σε εργαζομένους.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησαν την ηθοποιό, η οποία ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Εμένα δεν θέλουν να βλέπουν; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, και εγώ μπορεί να μην θέλω να βλέπω κάποιους. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου» απάντησε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού παρακολούθησε το βίντεο, θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου, ξεσπώντας κατά όσων αμφισβήτησαν τα όσα υποστήριξε.

«Κατ’ αρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά και το εκτιμώ. Εγώ είπα απλά αυτά που μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική άποψη. Επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και μου είπαν τα ίδια. Και άλλοι άνθρωποι από το J2US. Δεν ήρθα να “καρφώσω” κάποιον άνθρωπο.

Εγώ είδα μια κριτική και είπα “δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό”. Η ίδια είπε “ήμουν τοξική” και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω.

Δες επίσης: 

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τραϊάνα Ανανία: «Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν» – Η οργισμένη απάντησή της

Read More

And More