Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε για τον αδελφό του Θάνο – “Δεν το ξεπέρασα, ήταν πάντα ο προστάτης μου”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ και του Tik Talk. Ο γνωστός καλλιτέχνης και παρουσιαστής έδωσε μετά από 12 χρόνια μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και μίλησε με αλήθειες.

Το βίντεο με τον αδελφό του Θάνο τον συγκίνησε βαθιά και γέμισε τα μάτια του με δάκρυα, λέγοντας ότι δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο του αδελφού του…

” Xίλια συγγνώμη”…. είπε “Δεν το έχω ξεπεράσει… Με συγκινεί ο γιος μου, η ζωή μου, μέχρι που ήρθε η ώρα της απώλειας Κάθε απώλεια είναι απώλεια αλλά δεν έχω καταφέρει μετά από ένα χρόνο να ξεπεράσω την απώλεια του Θάνου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχθώ. Ήταν και είναι μια ιδιαίτερη η σχέση μου με τον αδελφό μου. Ο Θάνος δούλευε πατρικά με μένα. Ήταν πάντα ο προστάτης μου. Δεν εκλογίκευσα την απώλειά του. Ήταν η πιο οδυνηρή σφαλιάρα ο θάνατος του αδελφού μου. Άλλαξε το είναι μου. “Ήμουν  κάποτε ερωτευμένος με την Εύη και την πήρε ο καρκίνος μέσα σε ένα χρόνο. Με τα χρόνια σκληραίνω αλλά εδώ, με τον αδελφό μου την έχω πατήσει'”

Για την σεξουαλική παρενόχληση και τις καταγγελίες: Yπάρχουν πολλές καταγγελίες. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Μπορεί να το πει κάποιος και για μένα. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Δεν το έκανα ποτέ από θέση εξουσίας. Μπαίνει μέσα μια κυρία και μπροστά στη γυναίκα μου και λέει:  ο Αντρέας με βίασε. Αλλά  ήταν μια παρανοϊκή. Θέλω να πω, ότι  υπάρχουν και  κάποιες καταγγελίες που δεν είναι αξιόπιστες. Έχω δει ότι χρησιμοποιούνται τα πόστα για αυτό το πράγμα, για σεξουαλικούς σκοπούς. Το θεωρώ αηδιαστικό. Συμβαίνει. Είναι ενοχλητικό. Ξεκινά από το πταίσμα και φθάνει στο έγκλημα, όταν μιλάμε για βιασμό. Υπάρχουν πολλά που δεν τα έχουμε μάθει”

Μπορεί να έχω μεγαλώσει, αλλά δεν έχω νιώσει ότι έχασα αυτή τη νεότητα και ότι είπα ότι τελείωσα. Νιώθω ένα τηλεοπτικό κομάντο! 

Read More

And More