Ανδρέας Μικρούτσικος: Λύγισε on air μιλώντας για τον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο

Για τον χαμό του πολυαγαπημένου του αδερφού, Θάνου Μικρούτσικου, μίλησε σήμερα στο Ευτυχείτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής λύγισε, αναφερόμενος στο «αίμα» του.

«Πέρα από τη μοναδική προσωπικότητα του Θάνου και τη μοναδική του προσφορά, είναι μία πρωτογενής φυσιογνωμία που είχα τη χαρά, την τύχη και την περηφάνια να είναι αδερφός μου. Ήταν αδερφός μου από τη μία, αλλά ταυτόχρονα το στιλ που είχε και που έχει ο Θάνος ήταν ένα είδος προστάτη. Με τον Θάνο δεν άλλαξε κανένας ρόλος, δηλαδή μεγαλώναμε και με προστάτευε πάντα. Ακόμα κι όταν δεν ήθελα.

Τα τελευταία χρόνια ήρθα στην ανάγκη μιας επιβίωσης, έκανα μια δουλειά, έπαιρνα 1000 ευρώ, μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Άρα είχα μείνει χωρίς ένα ευρώ. Ήταν ο Θάνος που με στήριζε σαν παρουσία και σαν προσωπικότητα. Με αυτή την έννοια, δε μπορώ να αφομοιώσω τον θάνατό του γιατί μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος. Τώρα έγινε ο απογαλακτισμός. Ήταν αδερφός μου και προστάτης μου» είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More