Ανδρέας Μικρούτσικος: Μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει εδώ και περίπου μία εβδομάδα από το πόστο του στη Super Κατερίνα λόγω κορονοϊού. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή για την κατάσταση της υγείας του, σημειώνοντας πως πιθανότατα θα βρίσκεται την Παρασκευή 8/7 στο πλατό για το φινάλε της εκπομπής.

«Εδώ και μία εβδομάδα ο κορονοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο -νομίζω- και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή κι άλλη μία τώρα ο κορονοϊός… Οπότε εντάξει καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όσο για το αν θα βρίσκεσαι στη Super Κατερίνα την Παρασκευή 8/7 στο φινάλε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε πως «λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους. Όλο αυτό το διάστημα που είμαι άρρωστος αλλά και γενικότερα, όταν ξυπνάω νωρίς σας παρακολουθώ και θέλω να πω στη Σταματίνα πολλά συγχαρητήρια».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιβεβαίωσε ότι έχει δεχτεί πρόταση να συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιουι

Read More

And More