Ανδρέας Μικρούτσικος: “Όφειλα να ζητήσω συγγνώμη στην Άννα Μαρία”

Την έκπληξη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ της Παρασκευής στο Live του Big Brother όταν αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη για κάποια σχόλια που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” παραδέχτηκε πως ήταν κάτι που όφειλε να κάνει γιατί ο τρόπος που το είπε παρεξηγήθηκε και δεν ήθελε να αφήσει λανθασμένη εντύπωση και δεύτερες σκέψεις στην διαγωνιζόμενη.

“Θυμάμαι τι είπα. Ήμουν ανάμεσα στο να της πω ότι μου θυμίζει τον Θερβάντες στον Δον Κιχώτη ή αυτή τη φιγούρα. Επειδή όμως μου θύμιζε αυτή τη φιγούρα που είχε κάνει ένα happening είπα αυτό. Μου τον θύμιζε σαν αμφίεση όχι σαν συμπεριφορά. Ο τρόπος που εκφράστηκα ήταν ατυχής διότι η πρόθεσής μου δεν ήταν αυτή. Αφού μου το είπαν αρκετοί, όφειλα να της ζητήσω συγγνώμη γιατί ήταν σαν να την έβριζα, δεν είναι αυτός ο τρόπος μου και οι σκέψεις μου οι πραγματικές για τη συγκεκριμένη γυναίκα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις στρατηγικές που έχουν οι παίκτες του Big Brother αλλά και τους έρωτες που βλέπουμε να αναπτύσσονται μέσα στο σπίτι οι οποίοι κατά τη γνώμη του δε θα κρατήσουν.

 

“Μου λείπει η αγκαλιά του αδερφού μου” δήλωσε στο τέλος του βίντεο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Read More

And More