Ανδρέας Μικρούτσικος: “Τα 45αρια του Survivor είναι εκ του πονηρού”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Ο επιτυχημένος παρουσιαστής αναφέρθηκε στο επόμενο βήμα του στην τηλεόραση, σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor, παραδέχτηκε τον Γιώργο Λιανό για τον τρόπο που παρουσιάζει αλλά αποκάλυψε ότι εκείνος το κομμάτι του reality θα το έκανε καλύτερα, 

Για τα επαγγελματικά σχέδιά του: “Πάμε τώρα για Σεπτέμβρη. Υπάρχουν πολλές σκέψεις, δεν υπάρχει κάποια μορφοποιημένη. Υπάρχει το Fame Story από τη μια πλευρά αλλά υπάρχει και μια σειρά από άλλες εκπομπές. Θεωρώ τον εαυτό μου ένα είδος τηλεοπτικού κομάντο”.

Για τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor: “Αυτά τα 45αρια είναι εκ του πονηρού διότι γίνονται όταν δεν έχει ανταγωνισμό. Το 45αρι να το βγάζεις όταν έχεις τον ανταγωνισμό δίπλα σου. Εκεί, λοιπόν, είναι όλοι στο 27% – 28%. Όταν τελειώνουν αυτά τότε κάνει τα 45αρια. Είναι το “the talk of the town”, αλλά δεν είναι τόσο όσα θέλουν να λένε μεγεθύνοντας τα αποτελέσματα που έρχονται 2 ώρες που διαρκεί. Ο Ατζούν έχει βάλει τα πιο σημαντικά όταν δεν υπάρχει απέναντι ο ανταγωνισμός. Κάνει λιγότερα και μεγάλα επεισόδια για να μείνει μόνος του και την ώρα της ψηφοφορίας να κάνει 50αρια”.

Για τον Γιώργο Λιανό: “Ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός διότι έχει λόγο, είναι γρήγορος, έχει χιούμορ. Αυτή τη στιγμή αυτός και ο Κουτσόπουλος είναι οι πιο χιουμορίστες στην ελληνική τηλεόραση και του βγάζω το καπέλο. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα”.

Για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε το Survivor: “Αν ήταν να τρέχω και εγώ δεν θα το παρουσίαζα, αλλά αν ήταν να διαπραγματεύομαι τις συγκρούσεις των παιδιών μοναδικά και καλύτερα θα το παρουσίαζα, αλλά το ότι κρατάει ένα μέτρο ο Λιανός βοηθάει να μην γεράσει πριν από την ώρα του”. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More