Ανδρέας Βούλγαρης για Κατρίνα Τσάνταλη: «Το κρατήσαμε κρυφό γιατί δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Fay’s Time» βρέθηκαν οι Alcatrash την Παρασκευή 12/4. Με την είσοδο του συγκροτήματος στο πλατό, η Φαίη Σκορδά αρχικά ρώτησε τον Ανδρέα Βούλγαρη για τον νεογέννητο γιο του, καρπό του έρωτά του με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Για την ομοιότητα που έχει με τον γιο του, ο Ανδρέας Βούλγαρης είπε: «Λένε ότι είναι ίδιο. Είναι λίγο φωτοτυπία, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτό είναι τώρα».

Σε ερώτηση γιατί προτίμησαν με την Κατρίνα Τσάνταλη να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη, αλλά και τις πρώτες μέρες με τον γιο του, ο Ανδρέας Βούλγαρης αποκάλυψε: «Γιατί το κρατήσαμε κρυφό… Δε βγάζουμε την προσωπική μας ζωή… Πιστεύω αν θες κάτι να το κρατήσεις κρυφό, κρατιέται. Είμαστε σε μία φάση που μαθαίνεται επί τόπου…

Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς».

Read More

And More