Τον Ανέστη Ευαγγελόπουλο φιλοξένησε σήμερα 9 Μαϊου στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος που τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει τα δικά του vidcast με συνεντεύξεις, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αλλάξει μια συνέντευξη την άποψη του κοινού για ένα πρόσωπο, αλλά και για το πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου ως μαμά.
«Νομίζω ότι μετά τη συνέντευξη με την Κατερίνα Καινούργιου μεταβλήθηκε η άποψη του κοινού για εκείνη σε κάποια πράγματα, γιατί ήταν πιο ανθρώπινη» είπε αρχικά ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.
Σε άλλο σημείο ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος είπε για την κολλητή του φίλη Κατερίνα Καινούργιου που πρόσφατα έγινε μαμά: «Είναι πάρα πολύ καλά. Είναι μαμά. Είναι ταγμένη στον ρόλο της. Το μωρό είναι κουκλάκι. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Το μωρό μοιάζει στον Παναγιώτη. Θα ήθελα να βλέπω μια μικρή Κατκεν αλλά είναι ίδια ο Παναγιώτης. Είναι κι αυτός πολύ καλός μπαμπάς».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
