Ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος μίλησε στον Στέλιο Δρουμαλιά και στην εκπομπή «Το’ Χουμε» με αφορμή την επιτυχία που σημειώνει η διαδικτυακή του εκπομπή με τα podcasts και τους celebrities που βρίσκονται δίπλα του, περνώντας σε βαθιές εξομολογήσεις.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί είναι κάτι στο οποίο δουλεύω πολύ και το κάνω με μεράκι και είμαι ενθουσιασμένος», ανέφερε αρχικά ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για το εάν ο ίδιος δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις: «Συζήτησα κάποια πράγματα και ήταν πολύ τιμητικό. Χάρηκα που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χτύπησε το τηλέφωνό μου, αλλά σε αυτή τη φάση δεν ήταν στις προτεραιότητές μου», απάντησε ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.
Για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου και τη φετινή της πορεία στην πρωινή ζώνη, ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος παραδέχτηκε: «Την αγαπάω πάρα πολύ – και επαγγελματικά – το πίστευα και της το είπα πριν ξεκινήσει, ότι θα είναι η καλύτερή της χρονιά. Πιστεύω είναι στην καλύτερη φάση της, είναι ήρεμη και από το πώς βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα. Ήταν και πολύ καλή επιλογή για εμένα που έφερε στο πάνελ άτομα που δεν έχει δει ο κόσμος», είπε ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.