Ανίτα Μπραντ: «Λύγισε» η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου – «Στο πρώτο μου παιδί άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τη μαμά μου»

Η Ανίτα Μπραντ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Λασπά.

Η γνωστή make up artist και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μητρότητα, τη σχέση με τον Χάρη Χριστόπουλου αλλά και για τις φιλίες.

Για τον ερχομό των δύο παιδιών στην ζωή της και του συζύγου της, Χάρη Χριστόπουλου, ανέφερε: «Νιώθω απέραντη ευτυχία με την οικογένειά μου. Τα παιδιά έχουν δυο γονείς. Όπως δεν θέλω να μου απαγορεύει κάτι να κάνω με τα παιδιά ο Χάρης, έτσι δεν του απαγορεύω κι εγώ. Με τον ερχομό του δευτέρου παιδιού νιώσαμε κούραση, νευρικότητα, εξάντληση».

Με δάκρυα στα μάτια η Ανίτα Μπράντ παραδέχθηκε: «Όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί άλλαξε ο τρόπος που έβλεπα τη μαμά μου. Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα τι πέρασε για να μας μεγαλώσει. Με το δεύτερο παιδί νιώσαμε κούραση, νευρικότητα, εξάντληση, αλλά όταν υπάρχει θέληση όλα ξεπερνιούνται».

Όσον αφορά στον τομέα της φιλίας κι αν αυτές έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου δήλωσε: «Υπάρχει μια μεγάλη λίστα ανθρώπων που αποδείχτηκε -υστέρα από πολλά χρόνια- ότι δεν ήταν φίλοι μου. Όταν σταμάτησα να δίνω σε κάποιους “φίλους” αυτό που ήθελαν από εμένα, έπαψαν να είναι φίλοι μου».

Read More

And More