Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν την διαφορά ηλικίας που έχω με τον Χάρη»

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14/7 ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ.

Ο γνωστός φωτογράφος και η σύζυγός του Ανίτα Μπραντ, μίλησε για τον ερχομό του γιου τους, ενώ αναφέρθηκαν και στα αρνητικά σχόλια που δέχονται στα social media για διάφορους λόγους αλλά κυρίως για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

«Έχω λάβει και άσχημα σχόλια και αρνητικά αλλά συνήθως τους μπλοκάρω. Για εμένα τα social media είναι ένα μέσο επικοινωνίας για να δείξω αυτό που αγαπώ, αλλά μέχρι ένα όριο. Όταν αρχίζει να είναι τοξικό, βάζω τα όριά μου. Ένα παλιό σχόλιο που μονίμως επανέρχεται έχει να κάνει με τη διαφορά ηλικίας μας. Παλιά με πονούσε πολύ, γιατί δεν μας ήξεραν. Άνθρωποι ασχολούνταν με την προσωπική μας ζωή, που δεν ήξερα τι γίνεται μεταξύ μας. Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα», είπε αρχικά η Ανίτα Μπραντ. 

«Είναι μια επιθετική διέξοδος. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το μέσα των ανθρώπων, έχουν πολλά συμπλέγματα. Έτσι μεγάλωσαν, έτσι πορεύονται και δεν τους δίνει κανένας σημασίας και δυστυχώς στεναχωρούν και κόσμο από το δικό τους περιβάλλον» πρόσθεσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Read More

And More