Άννα Δημητρίεβιτς: Οι λόγοι που αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της ως ηθοποιός

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συνάντησε για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ του «Ρίζες» στο Mega. 

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συζήτησε μαζί της τους λόγους που την οδήγησαν να κάνει στροφή στην καριέρα της και από ηθοποιός και μοντέλο να γίνει βοηθός μητρότητας και συντονίστρια γυναικείων κύκλων.

«Δε μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό ως μια απόφαση. Νομίζω ότι όταν ήρθαν τα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, κάπως από μόνο του έγινε αυτό, με τη διαίσθηση ότι δεν υπάρχει για μένα καμία πιο σημαντική δουλειά ή εργασία από το να είμαι με αυτά τα παιδιά και να τα βλέπω να μεγαλώνουν.

Όσο τα παιδιά ήταν μικρά τα παιδιά, είχα γνωρίσει κι άλλες γυναίκες που ήταν στην ίδια δόνηση, που θεωρούσαν ότι όταν είμαστε μαζί, κάτι πολύ καλό κάνουμε, ότι δημιουργείται ένα χωριό» αναφέρει η Άννα Δημητρίεβιτς.

 

Η Άννα Δημητρίεβιτς τόνισε πως η κοινωνία έχει ωθήσει τις γυναίκες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη και αναφέρθηκε στον κύκλο των γυναικών, όπου γυναίκες συγκεντρώνονται και μπορούν να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους, να χορέψουν ή ακόμα και να κάτσουν στη σιωπή.

«Ο κύκλος για εμένα είναι χωριό. Είναι αυτό που μας λείπει στη μεγάλη πόλη», σχολίασε.

Read More

And More