Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά ήρθε ο κορονοϊός και σταματήσαμε»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

«Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία, αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν.

Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση» ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και επεσήμανε ότι η ψυχοθεραπεία τη βοήθησε στο να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της.

«Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα» πρόσθεσε επίσης η γνωστή ηθοποιός.

Για τις σκέψεις που είχε με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδί, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Πιο παλιά το σκεφτόμασταν. Μέχρι να προχωρήσουμε, ήρθε ο κορονοϊός και πάψαμε να το σκεφτόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση» και συμπλήρωσε για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα, βλέπω δίπλα μου ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν τα έχουν πάει καλά με τα παιδιά τους».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

Read More

And More