Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Στα περισσότερα σπίτια η μαμά είναι το ανάχωμα, δε διαφέρουμε εμείς σε κάτι»

Για τη ζωή στο σπίτι με δυο εφήβους, αλλά και το πώς διαχειρίζονται αυτή τη φάση με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Το να συνεργαστούμε θεατρικά με τον σύζυγό μου Φάνη Μουρατίδη, είναι σίγουρα κάτι που το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας, πρέπει όμως να βρεθούν και οι συνθήκες, τα προγράμματα δυο ανθρώπων που κάνουν την ίδια δουλειά είναι δύσκολα. Στο σπίτι τα πράγματα είναι κανονικά, όπως σε όλα τα σπίτια με δυο εφήβους. Η εφηβεία είναι μια κανονική συνθήκη, είναι μια κανονικότητα και έτσι θα πρέπει να τη δεχόμαστε.

Στα περισσότερα σπίτια νομίζω ότι η μαμά είναι το ανάχωμα. Δε διαφέρουμε σε κάτι. Η αναγνωρισιμότητα στην προσωπική μου ζωή δεν έχει παίξει κανέναν ρόλο, ίσως αρνητικό. Στην επαγγελματική ζωή χρειάζεται η αναγνωρισιμότητα. Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω βιώσει, ήταν όταν ένας πολύ καλός μου φίλος ήταν στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις, υπήρχε άνθρωπος που του έλεγε, “έλα τώρα κάνε μας ένα αστείο”» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Η Κάτια Δανδουλάκη είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους. Και είναι και κάτι παραπάνω, είναι ένας ιδανικός συνεργάτης… Προς το παρόν δεν έχω κάτι τηλεοπτικό στο πρόγραμμά μου…» ανέφερε ολοκληρώνοντας η ηθοποιός.

Read More

And More