Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το ακραίο περιστατικό θαυμασμού στους Ψίθυρους Καρδιάς – «Μας φυγάδευσαν»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα παραχώρησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την συγκινητική συνάντηση με τον Απόστολο Γκλέτσο στα «Νούμερα» της ΕΡΤ, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και το κίνημα του MeToo.

«Ήταν συγκινητικό που βρέθηκα ξανά με τον Απόστολο Γκλέτσο στα «Νούμερα» της ΕΡΤ» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Για τη σειρά Ψίθυροι Καρδιάς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε: «Δεν θα έκανα remake της σειράς. Δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Μανούσος Μανουσάκης, γιατί δεν θα στεκόταν κάτι τέτοιο. Είχαν γίνει πολλά ακραία περιστατικά θαυμασμού εκείνη την εποχή. Κάναμε γύρισμα σε ένα διαμέρισμα ψηλά, φώναζε ο κόσμος στον δρόμο το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου και το δικό μου και όταν προβλήθηκε, ακουγόταν στο επεισόδιο. Όταν κατεβήκαμε κάτω, μας φυγάδευσαν, γιατί δεν μπορούσαμε να φύγουμε, επειδή είχαν σπάσει μία τζαμαρία».

Δεν απόλαυσα την δημοσιότητα τότε. Ήταν πολύ τρομακτική και προσπαθούσα να την αποφύγω και όχι να την αγκαλιάσω. Αν ήμουν μεγαλύτερη και εμπειρότερη, θα μπορούσα να την ευχαριστηθώ περισσότερο», σημείωσε η ηθοποιός στη συνέχεια.

Για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε πως: «Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης ήταν ένας άτυπος κουμπάρος για μένα και τον Φάνη Μουρατίδη. Ουσιαστικά συγκατοικήσαμε στο ίδιο δωμάτιο με τον Φάνη, επειδή δεν υπήρχε άλλο και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

Τέλος, τοποθετήθηκε σχετικά με το κίνημα Metoo: «Το κίνημα «METOO» δεν αφορά μόνο στον δικό μας χώρο. Απλώς εμείς, ήμασταν μαθημένοι στην έκθεση και βρήκαμε το θάρρος να μιλήσουμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να μιλήσω».

Read More

And More