Άννα Μαρία Βέλλη: Απαντά στις φήμες που θέλουν Τζέιμς και Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο του Survivor

Καλεσμένη της στήλης “10 και να… καίνε” του Love it ήταν σήμερα η Άννα Μαρία Βέλλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε πράγματα που έγιναν στο reality επιβίωσης όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο. 

Αρχικά, η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε ότι στενοχωρήθηκε όταν βγήκε και είδε κάποια πράγματα που είπε η Μαριαλένα, ενώ αποκάλυψε ότι άλλαξε στρατόπεδο, όταν ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει έξω. Ακόμα, εξομολογήθηκε ότι η δυσκολότερη στιγμή της μέσα στο Survivor ήταν όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα παίξει στρατηγικά ή συναισθηματικά.

Αρκετοί είναι οι παίκτες του φετινού Survivor που έχουν δηλώσει δημόσια ότι αναγκάστηκαν να κλέψουν φαγητό όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο. Η Άννα Μαρία Βέλλη υποστήριξε ότι ένας παίκτης της μπλε ομάδας είναι πρωταθλητής στο να κλέβει φαγητό από την παραγωγή, ωστόσο αρνήθηκε να αναφέρει το όνομά του.

Όσον αφορά στις φήμες που θέλουν James και Νίκο να έχουν συμφωνήσει να μοιραστούν το έπαθλο, η Άννα Μαρία απάντησε: “Αυτά είναι μεταξύ τους. Ήμουν παρούσα σε αυτή τη συζήτηση”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More