Άννα Μάσχα – Αυτή η νύχτα μένει: «Δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας τον παρουσιάζει η θρησκεία»

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/10 η ηθοποιός Άννα Μάσχα, η «Διαμάντω» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει».

Η Άννα Μάσχα μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και τον Θεό στον οποίο -όπως είπε- δεν πιστεύει, έτσι όπως παρουσιάζεται από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν είχε κάτι που την κρατούσε πίσω και δε μπορούσε να πάει μπροστά, η Άννα Μάσχα εξομολογήθηκε πως «συνήθως με κάτι ερωτικά κολλάγαμε. Όχι ξεκόλλησα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει ένας καλός άνθρωπος, δεν πιστεύω στον Θεό και τη θρησκεία, αλλά κάτι σαν ένστικτο που λέει “ως εδώ, μην ξεκολλήσεις παραπάνω”».

Και πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για τον Θεό και τη θρησκεία από τη Ναταλία Γερμανού: «είναι πολύ γενναίο να πω ότι δεν πιστεύω εντελώς. Δεν πιστεύω στον Θεό έτσι όπως μας τον παρουσιάζει η θρησκεία. Δεν είμαι τόσο γενναία, για να είμαι άθεη. Θεωρώ ότι οι πραγματικοί άθεοι είναι πολύ γενναίοι και βαθιά ανθρωπιστές επίσης. Δεν ξέρω αν έχω την τιμή να ανήκω σε αυτούς. Τώρα για το που αντλώ δύναμη; Λέω κι εγώ “Αχ Θεέ μου”».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha:

Read More

And More