Άννα Μενενάκου: Η γνωριμία της με τον Σωτήρη Τσαφούλια και τα τρυφερά λόγια στη Μπέττυ Μαγγίρα

Η Άννα Μενενάκου φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 24/5 στο πλατό της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στο θέατρο, όταν εκείνη έπαιζε στο θέατρο με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο, τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον Κοινό Παρανομαστή. Εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε» ανέφερε αρχικά η Άννα Μενενάκου.

«Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το «Δείπνο Ηλιθίων» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ, ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά» πρόσθεσε η Άννα Μενενάκου.

Read More

And More