Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λεγάκη – «Κοιτάζω μπροστά»

Η Ευρωβουλευτής Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λεγάκη, το παιδί της και την πολιτική.

«Ασχολήθηκα με την πολιτική σε ηλικία 40 ετών, έχοντας ένα background στο εξωτερικό. Τα Γιάννενα είναι μία πάρα πολύ ωραία πόλη. Έχουν ένα καταπληκτικό πανεπιστήμιο και ο πατέρας μου ήταν εκεί ως καθηγητής πυρηνικής φυσικής. Τα Γιάννενα ήταν το ιδανικό περιβάλλον, γιατί ήμουν κοντά στην οικογένειά μου, να κάνω το παιδί μου. Έζησα πολύ ωραία χρόνια.

Όταν έγινα βουλευτής Αθηνών, ήρθα στην πρωτεύουσα με το παιδί. Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, γιατί ο πατέρας του είναι σε άλλη πόλη. Ευτυχώς είχα τη μητέρα μου αλλιώς δεν έβγαινε αυτό το έργο. Τον πρώτο χρόνο που ήρθαμε στην Αθήνα ήταν πολύ δύσκολα. Είχα τύψεις κι ακόμα έχω. Τώρα είναι 19 χρονών και το έχει καταλάβει το στόρι» ανέφερε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Ο γιος μου με ρώτησε μία ημέρα αν θα ξαναφτιάξω τη ζωή μου και μου τόνισε ότι δεν μπορώ να ζω μέσω εκείνου» είπε στη συνέχεια η Ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά στον χωρισμό της, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξομολογήθηκε πως «πράγματα αρχίζουν, πράγματα τελειώνουν, δεν θα το ανακοίνωνα αλλιώς. Κοιτάζω μπροστά. Η μοναξιά ήταν ένας μεγάλος φόβος μου. Θα ήθελα πολύ να είμαι ευτυχισμένη σε μία σχέση. Έχω υπάρξει ερωτευμένη και έχω αγαπήσει. Τώρα είναι η ώρα της Άννας και της δουλειάς μου».

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2016, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις ΗΠΑ.

Read More

And More