Άννα Μπουσδούκου: Το τέλος ήρθε… πριν τρεις μήνες και δεν φαντάζεσαι ποια ήθελαν αρχικά στο ΣΚΑΪ να πάρει τη θέση της…

Σαν… βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης της ‘Αννας Μουσδούκου από το ΣΚΑΙ! Σαν… βόμβα έσκασε για όλους όσους παρακολουθούν τα mediaκα site και όχι μόνο και βασικά για τους τηλεθεατές που εννοείται πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Για όλους όσους ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αυτό το… αιφνίδιο τέλος, είχε έρθει πριν από περίπου τρεις μήνες.

Ναι, ήταν τέλη Απριλίου, όταν άρχισε να ακούγεται κάτι παραπάνω από έντονα, πως η νεαρή δημοσιογράφος και το “Τώρα”, θα ήταν λίαν συντόμως παρελθόν για το κανάλι του Φαλήρου.

Βλέπεις, λατρεμένη ήταν η στιγμή που η Άννα Μπουσδούκου είχε αρχίσει να κάνει άλλα σχέδια για τη καριέρα της και προφανέστατα και είχε αποφασίσει το επόμενο, επαγγελματικό της βήμα.

Ήταν η στιγμή που η Άννα Μπουσδούκου και οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ είχαν αρχίσει να πορεύονται, έχοντας πια διαφορετική τηλεοπτική και δημοσιογραφική κοσμοθεωρία.

Μάλιστα, αυτή η απόσταση στα “θέλω” των δύο πλευρών, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, πολλές φορές είχαν δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα κι εντάσεις στη συγκεκριμένη συνεργασία.

Και για να καταλάβεις για το πόσο αποφασισμένο ήταν το συγκεκριμένο τηλε-διαζύγιο, έχω να σου αποκαλύψω λατρεμένη, πως οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ, είχαν αρχίσει να μελετούν από τότε το ποια θα μπορούσε να είναι η επόμενη μέρα στη καθημερινή, πρωινή τους ζώνη, με πολλά πρόσωπα και ιδέες να πέφτουν στο τραπέζι.

Όσο για το ποιο ήταν το πρώτο όνομα που έπαιξε πολύ δυνατά για να είναι η διάδοχος της ‘Αννας Μπουσδούκου στο κανάλι;

Θα σου το αποκαλύψω ευθύς αμέσως… Το όνομα αυτό δεν ήταν άλλο από το όνομα της  Σάσας Σταμάτη, μιας κι αρχικά οι ΣΚΑΙκοί σκέφτηκαν τη Σάσα να την ρίξουν στη μάχη της καθημερινής, πρωινής τους ζώνης, αλλάζοντας οριστικά τηλεοπτική εποχή… Γιατί με αυτή τη κίνησή τους θα άλλαζαν όντως εποχή…

Η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ είναι μία ζώνη καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα, από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να υπάρχει στους δέκτες μας. Με τη Σάσα ,λοιπόν, το κανάλι του Φαλήρου θ’ άνοιγε τη πόρτα στη καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά το αρχικό σχέδιο δεν προχώρησε… Οι ΣΚΑΙκοί φοβήθηκαν ν ΄απαρνηθούν τη τηλεοπτική τους ταυτότητα και να γκρεμίσουν την καθημερινή, δυνατή κι ακλόνητη σχέση που έχουν δημιουργήσει με το κόσμο σε ότι αφορά στη πρωινή ενημέρωση κι έτσι αποφάσισαν να πορευθούν βαδίζοντας στον ίδιο ακριβώς δρόμο…

Μένοντας πιστοί στην ενημέρωση και δίνοντας το τιμόνι της πρωινής τους ζώνης, σε δημοσιογραφικά χέρια.

Οι αντικαταστάτες της ‘Αννας Μπουσδούκου είναι οι “Αταίριαστοι”. ‘Ενα πετυχημένο, δημοσιογραφικό δίδυμο, με δύο έμπειρους και πολύτιμους δημοσιογράφους στη παρουσίαση, οι οποίοι είναι και πολύ καλά παιδιά, γι ΄αυτό και κάνουν… θραύση! Ξέρω εγώ τι σας λέω…

Ο λόγος φυσικά για τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, οι οποίοι από Σεπτέμβρη θα βρίσκονται στις τηλεοπτικές, δημοσγραφικές επάλξεις, από τις 10.00 το πρωί, πάντα σεμνά και ταπεινά, με σοβαρότητα, αλλά και με χιούμορ, μιας και η τηλεοπτική τους σχέση, είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή!

Κίνηση ματ από το ΣΚΑΙ, αναμφισβήτητα…

Read More

And More