Άννα Πρέλεβιτς: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς αυτή την περίοδο βιώνει την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το όμορφο μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον Νικήτα Νομικό εδώ και κάποιους μήνες ενώ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού του Alpha “Τέλεια απόδραση” με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η Άννα Πρέλεβιτς θα βρίσκεται στο πλευρό του και ανυπομονεί για τη μεγάλη πρεμιέρα το Σάββατο 24 Απριλίου.

Το πρωί της Δευτέρας, το μοντέλο και επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η οικοδέσποινα του Happy Day τόνισε ότι αυτή την περίοδο φαίνεται πολύ καλά και ήρεμη.”Είμαι πολύ ήρεμη. Γενικά τον τελευταίο χρόνο έχω βρει τον εαυτό μου. Είναι πολύ σημαντικός να νιώθεις ήρεμος μέσα σου. Όταν είναι το σωστό timing νομίζω συμβαίνουν όμορφα πράγματα”, ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς. 

Όταν η κουβέντα πήγε στον σύντροφό της, Νικήτα Νομικό, η Άννα Πρέλεβιτς δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία της και είπε: “Αν θέλεις μπορώ να έρθω μια άλλη ημέρα εδώ. Δεν θέλω να κλέψω από την αίγλη του παιχνιδιού για να συζητήσω τα προσωπικά μου, αλλά όποια άλλη ημέρα θέλεις μπορώ να έρθω. Είμαι πολύ καλά”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More