Άννα Ρεζάν: «Όταν παίρνεις ένα sms που λέει ”καλύτερα να βγεις με το βιαστή σου γιατί θα σε καταστρέψει”, είναι απειλή»

Την Άννα Ρεζάν η οποία πριν λίγες ημέρες συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τους βιασμούς που είχε υποστεί στην ηλικία των 18 ετών, φιλοξένησε την Τρίτη 12/12 στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Άννα Ρεζάν αποκάλυψε στη Super Κατερίνα πως ο ένας από τους κακοποιητές της προέρχεται από τον χώρο της μόδας ενώ, όπως είπε, είχε δεχτεί και μηνύματα εκείνη την εποχή από ανθρώπους που την προέτρεπαν να βγει μαζί του προκειμένου να μην καταστραφεί η καριέρα της,

«Ξανασυνάντησα τους βιαστές μου, έγινε τυχαία. Απλά δε θεωρώ ότι έγινε τυχαία όταν πια εγώ το είχα δουλέψει και το είχα λύσει μέσα μου. Ο ένας από αυτούς τους ανθρώπους, που ήταν άνθρωπος από τον χώρο της μόδας, δεν είναι σκηνοθέτης. Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, λέγανε “γιατί δε μιλάγατε και δεν το καταγγείλατε”. 

Θα σου πω γιατί, γιατί όταν παίρνεις ένα sms που λέει ότι είναι καλύτερα να βγεις με τον βιαστή σου γιατί θα σου καταστρέψει την καριέρα και δε θα κάνεις ποτέ τίποτα, είναι στα όρια της απειλής και του εκβιασμού, αλλά δεν είναι ποινικό αδίκημα. Εκείνη την ώρα εσύ απλά φοβάσαι, ενδεχομένως να αλλάξεις και δουλειά. 

Εγώ, για να κάνω τη δουλειά που κάνω και να χτίσω την καριέρα μου στην Αμερική, κοιμήθηκα σε ό,τι σχήμα, χρώμα, και μέγεθος καναπέ υπάρχει. Τη μια μέρα καπνίζαμε, την άλλη είχαμε λεφτά να φάμε, ήμασταν μια παρέα από filmakers που είχαμε ένα όνειρο και χτίζαμε μια κατάσταση… και να λες ότι δεν την αφήνεις τη δουλειά σου, δε θα σταματήσεις παρά τη μεγάλη προσπάθεια, αλλά το να φτάνεις σε σημείο με αυτά τα μηνύματα να λες ότι “αυτός θα σου καταστρέψει την καριέρα και δε θα κάνεις τίποτα γιατί δε του κάθεσαι, και τελείωσε το έργο”, εκεί είναι η κακοποίηση» είπε η τραγουδίστρια Άννα Ρεζάν.

Read More

And More