Άννα Βερούλη για τον σύντροφό της: «Εκείνος με βρήκε και με τύλιξε» – Όσα εξομολογήθηκε για τον Νίκο Μιχαλόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Βερούλη το μεσημέρι της Παρασκευής 11/11. 

Η πρώην πρωταθλήτρια του ακοντισμού, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τη γνωριμία της με τον Νίκο Μιχαλόπουλο και για τη σχέση τους.

«Εκείνος με βρήκε και με τύλιξε. Με θαύμαζε πάρα πολύ, ήταν ο πιο θερμός fan μου και υποστηρικτής μου. Ο Νίκος δεν ένιωθε κόμπλεξ μαζί μου. Ένας άντρας που έχει παλέψει στη ζωή του, που είναι σίγουρος, ίσα ίσα θαυμάζει τη γυναίκα του. Είναι πολύ γεμάτος και φιλοσοφημένος για να έχει κόμπλεξ με αυτό», είπε αρχικά η Άννα Βερούλη. 

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν για φίλοι για 7 χρόνια και μετά καταλάβαμε ότι αυτό ήταν κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι τελικά πρέπει να είσαι φίλος με τον σύντροφό σου. Τα λέμε όλα μεταξύ μας. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβουμε πράγματα».

Στη συνέχεια η Άννα Βερούλη αναφέρθηκε και στην εποχή όπου πήγαινε στο κατηχητικό, περιγράφοντας την απίστευτη ιστορία με τη δασκάλα της που την ξάφνιασε.

«Στην δική μου εποχή δεν ήταν τόσο συνηθισμένο τα κορίτσια να κάνουν αθλητισμό, θα ήταν προτιμότερο το κέντημα ή κάτι άλλο, παρά αυτό. Πήγαινα κατηχητικό ήταν ήμουν μικρή και με κάλεσε η κατηχητικού μας και μου λέει “Αννούλα θα πρέπει να πας στον παππά να εξομολογηθείς γιατί πας στο στάδιο και μιλάς με αγόρια. Αν πας και σε αφήσει ο παππάς να έρθεις, έλα. Δεν πήγα στον παππά, απλά σκέφτηκε μόνη μου πως γίνεται εσύ που το παίζεις άγια, να το πονηρεύεις αυτό το παιδί;», κατέληξε η Άννα Βερούλη περιγράφοντας την εμπειρία της από το κατηχητικό

Read More

And More