Άννα Βίσση: «Με τον Νίκο Καρβέλα χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα»

Την Άννα Βίσση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η σπουδαία ερμηνεύτρια βρέθηκε στην Κύπρο για να γιορτάσει τα 50 χρόνια πορείας της στη μουσική με μία μεγάλη επετειακή συναυλία.

Η Άννα Βίσση μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.

«Μικρός δεν περιμένεις τίποτα, απλά ανοίγεσαι, φεύγεις μπροστά στο όνειρό σου. Όταν μεγαλώσεις και κοιτάς πίσω, είναι πολύ ωραίο που θυμάσαι πώς έγινε όλο αυτό σιγά σιγά», είπε αρχικά η Άννα Βίσση και στη συνέχεια εξομολογήθηκε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα:

«Όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Καρβέλας και έπαιζε πιάνο, εκείνη την ώρα έκλαιγα εγώ αλλά κανείς δεν το ήξερε. Χωρίζουν έτσι οι άνθρωποι και είναι μια χαρά. Χωρίσαμε για το λιγότερο σημαντικό πράγμα που είναι το ερωτικό ζευγάρι. Έφυγε αυτό. Η σχέση όμως, η αγάπη και όλο αυτό που μας συμβαίνει δεν μπορεί να χωρίσει και κανείς δεν το παρεξηγεί αυτό, ούτε οι μετέπειτα σχέσεις του Νίκου ούτε οι μετέπειτα σχέσεις οι δικές μου. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο και αν μπορούμε και τα ξεχωρίζουμε αυτά είναι πολύ ώριμο για μας και πολύ ωραίο».

 

Η Άννα Βίσση κορύφωσε τις επετειακές συναυλίες για τα 50 χρόνια της μουσικής της πορείας.



Σε μία βραδιά γεμάτη διαχρονικές επιτυχίες, ασυναγώνιστες ερμηνείες, λάμψη και συγκίνηση, η Άννα Βίσση έδωσε τον μοναδικό της παλμό στην κατάμεστη πλατεία Ευρώπης και γιόρτασε μαζί με το κοινό, που δεν σταμάτησε να την αποθεώνει.

Στη σκηνή ανέβηκαν ως special guests οι Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Έλενα Παπαρίζου, Πάολα, Μπάμπης Στόκας και η αδερφή της Λία Βίσση, που έκαναν ανεπανάληπτα ντουέτα με την Άννα.

Σε μιά από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ο δήμαρχος Λάρνακας απέμεινε στην Άννα Βίσση την υψηλότερη τιμή της πόλης, το «Χρυσό Κλειδί», το οποίο μάλιστα δεν είχε απονεμηθεί σε κανέναν εδώ και 7 χρόνια.

Η συναυλία, μια παραγωγή της Galaxias Live Productions, ήταν με ελεύθερη είσοδο και το κοινό παροτρύνθηκε να συνεισφέρει οικονομικά μέσω sms ώστε να βοηθηθούν παιδιά που έχουν ανάγκη και, συγκεκριμένα, για τη δημιουργία 5 νέων δωματίων στο ξενώνα του Ronald McDonald House Λευκωσίας και την κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Πλέον, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις δύο εμφανίσεις της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού (3 & 6 Οκτωβρίου), που έγιναν sold out σε χρόνο – ρεκόρ 4 ωρών, καθώς και για το νέο δισκογραφικό της βήμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Gold και τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Read More

And More