Η Άννα Βίσση ολοκληρώνει την πορεία της στη νυχτερινή Αθήνα;
Σύμφωνα με όσα είπε ο Πάνος Κατσαρίδης στο Πρωινό ΑΝΤ1, το πρωί της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου, πρόκειται για την τελευταία χρονιά που το κοινό της θα την απολαύσει σε νυχτερινό κέντρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Άννα Βίσση συμπλήρωσε 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Hotel Ερμού, με την εν λόγω είδηση να έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της.
«Από του χρόνου, Άννα Βίσση τη νύχτα τέλος. Θεωρεί η ίδια ότι πρέπει να κάνει μία παύση και να κάνει άλλα πράγματα. Συζητά να κάνει μιούζικαλ με τον Νίκο Καρβέλα στο θέατρο, όπως είχε κάνει τους Δαίμονες. Εννοώ ότι δε θα μπορείς να τη δεις στα μπουζούκια… Θέλει να κάνει μία παύση για τον επόμενο ή δύο χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Κατσαρίδης, με τον Γιώργο Λιάγκα να επισημαίνει ότι η Άννα Βίσση ίσως κάνει κάποιες συναυλιακές εμφανίσεις μέσα στον χειμώνα.
Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, οι «καθιερωμένες» εμφανίσεις της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας στο Καλλιμάρμαρο «μεταφέρονται» στο ΟΑΚΑ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι συναυλίες της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο, επί δύο συνεχόμενα χρόνια, αποτέλεσαν ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό γεγονός που άφησε έντονο αποτύπωμα στο ελληνικό κοινό.
Η Άννα Βίσση παρουσίασε ένα πρόγραμμα που συνδύαζε τις διαχρονικές της επιτυχίες με τολμηρές νέες ενορχηστρώσεις, δίνοντας σε κάθε τραγούδι μια σύγχρονη, δυναμική πνοή.
Για δύο χρόνια, αυτές οι συναυλίες έγιναν σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα. Ήταν μια ευκαιρία για χιλιάδες ανθρώπους να ξαναζήσουν αγαπημένες στιγμές, να μοιραστούν συναισθήματα και να γιορτάσουν τη μουσική μιας καλλιτέχνιδας που παραμένει σταθερά στο επίκεντρο της ελληνικής σκηνής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ