Αννίτα Πάνια: Έκανε πρεμιέρα στο Open με το τηλεπαιχνίδι Next Please

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου η  Αννίτα Πάνια στο Open με το νέο διαδραστικό παιχνίδι, Next Please

Η Αννίτα Πάνια δίνει ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή ζωντανά στη συχνότητα του Open με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αποφασισμένη να μοιράσει πολλά χρήματα και δώρα στους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές! 

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Αννίτα Πάνια είπε την πρώτη της καλησπέρα στους τηλεθεατές του Open τονίζοντας την προτίμησή της στο ζωντανό πρόγραμμα, αφού το Next Please θα βγαίνει Live στον τηλεοπτικό αέρα. 

«Καλησπέρα σας, τηλεθεατόπουλά μου. Καλό Σαββατοκύριακο, καλή αρχή σε εμάς, καλό κουράγιο σε εσάς που θα μας βλέπετε, γιατί από δω και πέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή  – και στη συνέχεια και σε άλλες ημέρες – θα είμαστε εδώ κοντά σας.

Είμαστε εδώ, σε ένα Οpen που το ξέρω εν τη γενέσει του, που με ξέρει και το ξέρω καλά, που έχει τους πιο έμπειρους γνώστες της τηλεοπτικής πιάτσας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μαζί τους φέτος», ανέφερε η Αννίτα Πάνια.

Και τόνισε: «Θέλουμε να είμαστε ζωντανά γιατί θέλουμε να παίξετε κι εσείς από το σπίτι σας. Θέλουμε αδρεναλίνη. Το γουστάρουμε το ζωντανό, τι να κάνουμε τώρα… είναι το ύφος μας τέτοιο», είπε την πρεμιέρα της η Αννίτα Πάνια.

Read More

And More