Αννούλα Φλωρινιώτη για Νίκο Φλωρινιώτη: «Στην κηδεία θα του βάλουμε ένα κοστούμι που δεν πρόλαβε να βάλει»

Η Αννούλα Φλωρινιώτη φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21/12 στο Πρωινό και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον θάνατο του αδελφού της, Νίκου Φλωρινιώτη. Προχωρώντας σε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, η Αννούλα Φλωρινιώτη αποκάλυψε πως βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του.

«Είμαι χάλια, έχω να κοιμηθώ τρεις εβδομάδες. Ήμουν κάθε μέρα στο πλευρό του…», ανέφερε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη και συνέχισε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Έβλεπα τις φωτογραφίες μας, ο μπαμπάς, ο Νίκος κι εγώ και λέω: “κοίτα, μόνη μου με αφήσανε. Το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε, δεν θα ξαναγίνει ποτέ”».

Στη συνέχεια, η Αννούλα Φλωρινιώτη ρωτήθηκε για το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Φλωρινιώτη.

 «Η μαμά μου είναι χάλια. Τα έχω αναλάβει εγώ τα διαδικαστικά εγώ. Μετά το νοσοκομείο, πήγα να δω αν γίνεται να ταφεί όσο πιο κοντά στον μπαμπά. Ήθελα να πάρω οικογενειακό τάφο αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Θα το κάνω κάποια στιγμή, απλά δεν μπορούσα τώρα. Δεν το περίμενα, δεν το υπολόγιζα. Ο Νίκος θα φορέσει ένα κοστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου που θα φορούσε στην εκπομπή. Είχε κλείσει και εμφανίσεις στη Γερμανία για παραμονή Πρωτοχρονιάς. Το είδα στο facebook. Είχε τόσο δύναμη» πρόσθεσε η Άννα Φλωρινιώτη.

Read More

And More