Άντα Λιβιτσάνου για Αλέξη Γεωργούλη: «Η άποψη που είχα για εκείνον ήταν καλή, δε μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί στο μεσοδιάστημα»

Στον Αλέξη Γεωργούλη και τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία μαζί του αναφέρθηκε η Άντα Λιβιτσάνου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Γειά σου” και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού. 

Η Άντα Λιβιτσάνου που είχε υποδυθεί την αδερφή του Αλέξη Γεωργούλη στην τηλεοπτική σειρά “Είσαι το ταίρι μου” είπε πως τα τελευταία χρόνια δεν είχαν επικοινωνία ωστόσο η άποψη που είχε σχηματίσει τότε για εκείνον ήταν καλή.

«Αυτές τις μέρες το τηλέφωνό μου χτύπησε αρκετά για να τοποθετηθώ για τον Αλέξη Γεωργούλη μιας και είχα υποδυθεί την αδερφή του στον “Εραστή Δυτικών Προαστίων” αλλά δε θα ήθελα. Η κοινωνία μας αυτή τη στιγμή είναι σε μια καλή και συγχρόνως κακή κατάσταση. Υπάρχει έντονος φανατισμός.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι όποιος είναι ουδέτερος είναι με την πλευρά του θύτη. Το να καταφέρεις να μείνεις αντικειμενικά ουδέτερος. είναι κατόρθωμα. Με τον Αλέξη ήμασταν μαζί μια σεζόν. Έχω άποψη για εκείνον πάνω στη δουλειά και πριν 19 χρόνια. Καλή είναι η άποψή μου. Δε μπορώ όμως να ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτό το μεσοδιάστημα.

Αλήθεια δε μπορώ να ξέρω. Ο καθένας μας, μόνο για τον εαυτό του μπορεί να μιλήσει σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχουμε επικοινωνία. Είχαμε συναντηθεί τυχαία σε ένα αεροπορικό ταξίδι με πολλή χαρά μιλήσαμε ο ένας στον άλλο αλλά δεν έχουμε επικοινωνία. Έχουμε χαθεί» είπε η Άντα Λιβιτσάνου.

Read More

And More