Ανθή Σαλαγκούδη: Η αντίδραση στην κάμερα όταν ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο Κοσμά Κουμιανό

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για τη συνεργασία της με το AtticaTv αλλά και την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων.

Όπως ανέφερε, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, η ίδια θα βρίσκεται στο τιμόνι του δελτίου και τις Παρασκευές: «Την ήθελα αυτή την μέρα παραπάνω! Χαίρομαι πάρα πολύ που με πιστεύει το κανάλι και μου την έδωσε», σχολίασε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όσο για το τηλεοπτικό τοπίο και τα πρόσωπα των εκπομπών που σχολιάζονται μεταξύ τους: «Μακριά από μένα. Εγώ δεν νιώθω γενικά άνετα και όποτε κάποιος πάει να με αναφέρει κάπου για να απαντήσω, αυτό είναι έξω από μένα. Μου έχει συμβεί. Και στην ΕΡΤ που ήμουν ο Νίκος Μουτσινάς μας έπαιζε κάθε τρεις και λίγο, κάθε μέρα ήμουν θέμα.

Ήταν στο πλαίσιο αστείου, ήταν εντελώς διαφορετικό. Τώρα τι να πω, δεν έχω άποψη, δεν είναι κάτι που θα επέλεγα να κάνω, δεν το αντέχω, είναι έξω από εμένα», ανέφερε ως παράδειγμα η Ανθή Σαλαγκούδη.

Τέλος η παρουσιάστρια μόλις ρωτήθηκε για τον νέο της σύντροφο, Κοσμά Κουμιανό, απέφυγε την οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική της ζωή…

«Πρέπει να πάω μέσα να ετοιμάσω το δελτίο, έχει πάει αργά… έχω δουλίτσα, με περιμένουν. Πρέπει να φύγω», είπε με χαμόγελο η Ανθή Σαλαγκούδη.

Δες ακόμα: Ανθή Σαλαγκούδη – Κοσμάς Κουμιανός: Η πρώτη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Read More

And More