Ανθή Βούλγαρη: «Ένας διεστραμμένος γείτονας μού έκλεβε τα εσώρουχα από τη βεράντα, πήρα την αστυνομία»

Με αφορμή μία περίεργη… κλοπή στο Κιάτο, η Ανθή Βούλγαρη μοιράστηκε τη δική ιστορία στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Ήταν η περίοδος, όταν η δημοσιογράφος είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα και έμενε σε ένα ισόγειο στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα;».

Στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη: «Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ: πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις. Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω: “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν περιπολικό οι άνθρωποι να δουν τι γίνεται. Μου τα έκλεβε ένας γείτονας. Είναι φρικτή εμπειρία, δεν ξέρεις τι γίνεται… Έμενα σε 40 τ.μ. Ο άλλος γιατί πάει να βάλει χέρι στην περιουσία σου. Εκτός ότι είναι κλοπή, είναι διεστραμμένη κλοπή».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Mega:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164