Η Ανθή Βούλγαρη μέσα από το «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέρθηκε στο βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή να επιβιβάζεται στο περιπολικό το οποίο τη συνόδευσε στον προορισμό της, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο ΙΧ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια του Mega αρχικά διάβασε στον αέρα της εκπομπής μήνυμα από έναν πολίτη που ο ίδιος είχε μείνει λίγο πιο έξω από τα Μέγαρα με τα δύο ανήλικα παιδιά του και τον σκύλο του. Κανένα ταξί δεν δεχόταν να τους γυρίσει πίσω και αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με την αστυνομία απαντώντας του ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».
«Βλέπετε ότι είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά κι όταν μιλάμε ότι ένα αυτοκίνητο έχει μείνει στη μέση του δρόμου και υπάρχουν δυο μικρά παιδιά, καταλαβαίνετε ότι κι εκεί η αστυνομία θα πρέπει να δράσει, έτσι δεν είναι μέχρι να ΄ρθει η οδική βοήθεια;» σχολίασε η Ανθή Βούλγαρη.
«Βλέπεις που μπορεί να εκτεθείς τώρα» συμπλήρωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ