Ανθή Βούλγαρη: Η απάντηση για το όνομα που θα δώσει στο μωρό της και τους νονούς της βάφτισης

Την Ανθή Βούλγαρη συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star, η οποία αναφέρθηκε στις αλλαγές που ετοιμάζουν για τη νέα σεζόν, αλλά και στη βάπτιση του γιου της που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Πήλιο.

«Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ γιατί δεν ξέρω τι έχει συμβεί και τι έχουν πει μεταξύ τους οι δυο πλευρές» απάντησε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του Κώστα Τσουρού.

«Θέλουμε να υπάρχουν εκπομπές στη ζώνη μας, είναι καλό. Όσο πιο πολλές εκπομπές, τόσο πιο πολλές θέσεις εργασίας. Από εκεί και πέρα, καλό είναι να υπάρχει και ανταγωνισμός για να γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για αλλαγή ώρας της εκπομπής, αλλά επειδή όλα μπορεί να αλλάξουν μέσα σε μια μέρα, είμαστε σε επιφυλακή» είπε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια για τις αλλαγές που ενδεχομένως δούμε στη δική τους εκπομπή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Σχετικά με τη βάφτιση του γιου της, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε: «Το όνομα του μωρού δε το λέμε ακόμα, αλλά η βάφτιση θα γίνει τον Αύγουστο στο Πήλιο, εκεί που παντρευτήκαμε. Το όνομα είναι μια δική μας επιλογή. Και οι νονοί είναι έκπληξη, θα τους δείτε στη βάφτιση. Θα είναι από τον χώρο».

«Από τότε που έγινα μαμά, νομίζω ότι είμαι πιο ευσυγκίνητη και ευαίσθητη. Αυτό είναι σίγουρο…» είπε, τέλος.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164