Νομικά αποφάσισε να κινηθεί η Ανθή Βούλγαρη κατά ενός site που κυκλοφόρησε επεξεργασμένες φωτογραφίες με το παιδί της, στο πρόσωπο του οποίου είχε μπει το πρόσωπο ενός άλλου μωρού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Ανθή Βούλγαρη, μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα το πρωί της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά.
«Είναι σοβαρό αυτό. Εγώ βρέθηκα στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά. Εκεί, επειδή είχαμε πάρει και τον μικρό με τον Κώστα, βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες, αλλά εννοείται ότι δε δείξαμε το πρόσωπό του. Κοίτα να δεις όμως τι γίνεται. Έχουν πάρει εμένα και τον Κώστα, μας έχουν βάλει σε διάφορα τοπία και έχουν πάρει και το κορμάκι του μωρού μας, και στο πρόσωπο έχουν βάλει το πρόσωπο άλλου μωρού.
Αυτό είναι ένα θέμα, για το οποίο θα κινηθώ νομικά εννοείται. Φαντάσου τι μπορεί να είχε γίνει αν είχα δείξει το πρόσωπο του μωρού, τι θα γινόταν και που θα μπορούσε να παίξει. Το λέω για να προσέχετε με τα παιδιά».
Δες το σχετικό απόσπασμα από το Buongiorno:
Τον περασμένο Μάρτιο η Ανθή Βούλγαρη έγινε για πρώτη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια του Mega και ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης παντρεύτηκαν το 2020 στο Πήλιο.
Σε συνέντευξή της στην Τατιάνα Στεφανίδου, η Ανθή Βούλγαρη παραδέχτηκε ότι θέλει κι άλλα παιδιά, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται με τα ωράρια και την καθημερινότητά της. «Τα παιδιά είναι ευλογία», δήλωσε με αυτή την αφοπλιστική απλότητα που τη χαρακτηρίζει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

