Άνθιμος Ανανιάδης: Η ταινία με τον διεθνούς φήμης Costa Mandylor και η συγκίνηση για τον Κώστα Βουτσά

Ο Άνθιμος Ανανιάδης και ο διεθνούς φήμης, και ελληνικής καταγωγής, ηθοποιός Costas Mandylor βρέθηκαν στο The 2night Show

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν  για τη συνεργασία τους στην πρώτη ελληνική blockbuster ταινία «The Greek Job», στην οποία πρωταγωνιστούν. Ο Άνθιμος εξηγεί πως στην ταινία συμμετέχει και ο Κώστας Βουτσάς, ενώ περιγράφει πώς κατάφερε να ολοκληρώσει τα πλάνα του αφού ο αγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Ο Costas Mandylor μιλάει, σε άπταιστα ελληνικά, για το Χόλιγουντ, τις λαμπερές συνεργασίες του και την πατρική σχέση του με τον Άντονι Κουίν. 

Costas Mandylor: “Έχω κάνει 70 ταινίες στην Αμερική. Έφυγα από τα 22 από την Αυστραλία και πήγα στην Αμερική. Έχω συνεργαστεί με τον Άντονι Κουήν. Έλεγε το παιδί μου ο Κώστας. Μπήκα κατά λάθος στο δωμάτιο που ετοιμαζόταν. Μόλις του είπα ότι είμαι από την Ελλάδα. Μου είπε. Έχω ένα νησί εκεί και μου το πήραν αλλά θα το ξαναπάρω. Από τότε γίναμε φίλοι Με είχε σαν γιο του”.

Άνθιμος Ανανιάδης: “Κατέβηκα τα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος με αμάξι και ευχαριστώ τον δήμαρχο της Αθήνας που μας έδωσε την άδεια να το κάνω. Είναι η τελευταία ταινία του Κώστα Βουτσά. Πάντα συγκινούμαι. Είναι το πνεύμα του εκεί. Υπάρχει ο παππούς ενός φίλου μου που μοιάζει στον Κώστα Βουτσά και μας βοηθάει να κάνουμε τα τελευταία πλάνα” είπε συγκινημένος ο Άνθιμος.

Read More

And More