Αντιγόνη Ψυχράμη: Η εξομολόγηση μετά τη γέννηση της κόρης της – «Πιστεύω ότι θα βρεθεί σιγά σιγά η ισορροπία μέσα μου»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου και μίλησε για τον Δημήτρη Μακαλιά, τη μητρότητα και την τηλεόραση.

Αρχικά η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε: «Ακόμα δεν έχω βρει όνομα για την κόρη μου. Δοκιμάζω διάφορα ονόματα αλλά δεν της ταιριάζει τίποτα. Είναι μία κούκλα, κατάξανθη με γαλάζια μάτια. Καμία σχέση με εμένα και τον Δημήτρη. Η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική και μαγική συγχρόνως. Το κοριτσάκι μου είναι 11 μηνών, είμαι ευτυχισμένη αλλά και ρουφηγμένη μαζί. Πιστεύω ότι σιγά –σιγά θα βρεθεί η ισορροπία μέσα μου. Ο μεγάλος μας γιος ζήλευε στην αρχή, έκανε για μία εβδομάδα ότι δεν υπήρχε το μωρό στο σπίτι».

Για τον Δημήτρη Μακαλιά, η Αντιγόνη Ψυχράμη είπε: «Δεν με είχα φανταστεί ούτε μαμά, ούτε παντρεμένη. Είναι υπέροχος άνθρωπος ο Δημήτρης και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Είναι βοηθητικός στα πάντα, είναι δίπλα μου στα πάντα. Στηρίζει εμένα και τα παιδιά. Πρώτα κοιτάζει εμάς και μετά τον εαυτό του. Αυτό σπανίζει. Τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου».

«Έχουμε φοβερή ένταση ανάμεσά μας. Είμαστε και οι δύο έντονοι ως χαρακτήρες οπότε στην καθημερινότητα τσακωνόμαστε συχνά. Το καλό είναι ότι τσακωνόμαστε αλλά λύνεται μετά. Στην αρχή τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει κι αυτός. Στην αρχή δεν έλεγα σ’ αγαπώ στον Δημήτρη. Τώρα με τα παιδιά έχω ανοίξει» πρόσθεσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Read More

And More