Αντίνοος Αλμπάνης για την προσωπική του ζωή: «Φοβάμαι μη με απορρίψουν, γι’ αυτό τους απορρίπτω εγώ πρώτος»

Για την προσωπική του ζωή και το πως βιώνει τη μοναξιά αλλά και τη συντροφικότητα, μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή “Γειά σου” και την Μαρία Μπακοδήμου.

«Το πρόβλημα με εμένα είναι ότι δε ζορίζομαι όταν είμαι μόνος μου. Τα πάω καλά με τον εαυτό μου. Αυτό είναι παγίδα γιατί όσο τα πάω καλά με τον εαυτό μου, τόσο αποκόπτομαι από τους ανθρώπους. Μπορεί να νιώσω ότι δε τους έχω ανάγκη ενώ τους έχω ανάγκη. Τους έχω πολύ περισσότερο ανάγκη απ’ ότι έχω πείσει τον εαυτό μου. Ίσως φοβάμαι μη με απορρίψουν και γι’ αυτό τους απορρίπτω εγώ πρώτος» ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι για τα πάντα, χρειάζεται δουλειά. Είτε αυτό είναι σχέση ερωτική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική… Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν πέντε χρόνια. Η αμέσως προηγούμενη τέσσερα χρόνια και η τελευταία δυο χρόνια. Δεν είμαι του εφήμερου. Είμαι συντροφικός άνθρωπος απλώς, επειδή είμαι συντροφικός άνθρωπος, όταν τελειώνει αυτή η περίοδος μετά κουβαλάω αυτή τη θλίψη και τη ματαίωση αυτού που έχει συμβεί μέχρι να σταθώ πάλι στα πόδια μου» πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Read More

And More