Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή – «Γυρνούσα σπίτι και ήταν όλα άδεια»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή Eλένη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην συντροφικότητα, τη φθορά του χρόνου, αλλά και το μεγάλο δέσιμο που έχει με την αδερφή του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακάλυψε την αγάπη του για την υποκριτική στην εφηβεία. Τότε ήταν που κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά θα τον κάνει χαρούμενο. «Ήμουν πολύ συνεσταλμένο παιδί, όχι ιδιαίτερα κοινωνικό. Νομίζω μέσα από τη δουλειά κατάφερα να μην έχω τον φόβο της έκθεσης», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά του, αλλά και πως διαχειρίστηκε το πρόβλημα της υγείας του.

«Η μητέρα μου μας «απειλούσε» με την αδελφή μου πως όταν «φύγει» θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή η σκέψη μας έδεσε και μας δένει. Η ζωή δεν είναι εύκολη και είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε κρίνει και σε αποδέχεται όπως είσαι.

Η αδερφή ήταν η πρώτη στην οποία μίλησα για την περιπέτεια της υγείας μου. Ήξερα ότι μπορεί να το «σηκώσει» και να μην με επιφορτίσει με κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Για πολλά χρονιά ήμουν μόνος και ένιωθα ο βασιλιάς του κόσμου, γιατί δεν λογοδοτούσα σε κανέναν. Γυρνούσα σπίτι και ήταν όλα άδεια και η επομένη μέρα ήταν ίδια με την προηγουμένη. Οι μέρες θέλω να είναι διαφορετικές. Εκείνο που έχει εκτιμήσει είναι η συντροφικότητα, καθώς όπως τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης «είναι σπουδαίο να γυρίζεις σπίτι και να έχεις μία αγκαλιά και ένα χάδι».

Read More

And More