Αντίνοος Αλμπάνης: “Ξαφνικά όλος αυτός ο διασυρμός προκαλεί ένα μεγάλο μούδιασμα…”

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τοποθετήθηκε στο θέμα που απασχολεί τη showbiz και όχι μόνο τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις καταγγελίες για βία, εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε μουδιασμένος με όσα ακούγονται, ωστόσο ανέφερε ότι πρέπει να κρατάμε μία “πισινή”, μιας και ο χώρος της υποκριτικής είναι ανθρωποφαγικός. 

“Εδώ και περίπου δέκα ημέρες υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα, κυκλοφορεί ανάμεσά μας… Υπάρχει ένα μούδιασμα και για εμάς που ανήκουμε στην ευρύτερη οικογένεια του θεάτρου και ακούμε ονόματα ανθρώπων με τους οποίους έχουμε μεγαλώσει, έχουμε υπάρξει μαζί, είναι σαν οικογένεια για εμάς. Ξαφνικά όλος αυτός ο διασυρμός προκαλεί ένα πολύ μεγάλο μούδιασμα.

Αυτή η αίσθηση που υπάρχει ότι όλοι τα ξέρουμε όλα δεν ισχύει και 100%, δεν τα ξέρουμε και όλοι όλα. Μπορεί κάτι να έχεις ακούσει σαν μια φήμη αλλά στα αλήθεια δεν ξέρεις τι έχει συμβεί, πότε έχει συμβεί, γιατί έχει συμβεί και αν έχει συμβεί. Κρατάς πάντα μια πισινή γιατί είναι ένας χώρος πολύ ανθρωποφαγικός κι εύκολα μπορούμε να πούμε κάτι για κάποιον και δεν ξέρουμε τι βάση έχει αυτό το πράγμα.

Μούδιασμα αισθάνομαι εγώ αυτή τη στιγμή, έχω μεγάλη αγωνία για όλα αυτά τα κορίτσια που βρήκαν τη δύναμη, το θάρρος και το κουράγιο έστω και τώρα να συσπειρωθούν, να πιαστούν χέρι – χέρι και να βγουν μπροστά να μιλήσουν. Πάντα θα είμαι με το μέρος του αδύναμου, πάντα θα είμαι με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια και είμαι πολύ ξαφνιασμένος με όσα ακούω και φοβάμαι ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πράγματα”, ήταν τα λόγια του Αντίνοου Αλμπάνη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More