Αντίνοος Αλμπάνης: «Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το δύσκολο επάγγελμα της υποκριτικής αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

«Η δουλειά μου έχει πρωταρχικό ρόλο και με στεναχωρεί αυτό. Άκουσα μια συνέντευξη της Μαρίας Κάλλας που έλεγε ότι ήθελε να γίνει μητέρα αλλά την πίεσαν να γίνει αυτό που είναι. Και σκεφτόμουν τη δική μου ζωή που την έχω φορτώσει με πολλές δουλειές και όχι πάντα από επιλογή. Εγώ τη φτιάχνω τη ζωή μου και κάτι πρέπει να κάνω διαφορετικό.

Υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος με εμάς που κάνουμε πιο δημιουργικά επαγγέλματα και δεν μας έσυρε κάποιος να τα κάνουμε, ξεγελιόμαστε γιατί δίνουμε πολύ από τη ζωή μας και θεωρούμε ότι είναι η ζωή μας, αλλά δεν είναι. Άλλο η ζωή μας και άλλο η δουλειά μας» ανέφερε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει ή θα έβρισκα τον τρόπο να το κάνω. Μάλλον δεν το θέλω πολύ γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου και να αφοσιωθώ στο παιδί. Έκανα ένα crash test με το σκυλί μου και τα πήγα καλά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την ευθύνη με την ευθύνη ενός παιδιού. Δεν λέω ποτέ! Φοβάμαι για μένα, και αν δεν; Τι θα κάνω μετά; Θα του ζητάω το συγγνώμη του παιδιού μέχρι να…» εξομολογήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Read More

And More