Αντίνοος Αλμπάνης στον Αρναούτογλου: «Μου κουνούσαν το δάκτυλο άνθρωποι που πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους»

Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» ήταν Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε μια στάση στο στούντιο της εκπομπής λίγο πριν φύγει για τους Παξούς και τα γυρίσματα του «Maestro».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν δημοσίευσε διαφημιστικές αναρτήσεις στα social media, την ίδια στιγμή που υπήρχαν φωτιές ή πλημμύρες στη χώρα μας.

«Δεν κάνουν παρατήρηση στα social media, κάνουν κανιβαλισμό. Υπάρχει μια τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζουν και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου και δεν έχω πάντα τον έλεγχο. Μπορώ να προτείνω, να ζητήσω, να παρακαλέσω να μη γίνει μια δημοσίευση μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούν και πάντα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Μου κουνούσαν το «δάκτυλο» άνθρωποι που πήγαιναν κάθε μέρα στη δουλειά τους. Εγώ όμως να μη δουλέψω. Μάλλον υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που κάνει διακρίσεις. Εσύ είναι ηθικό να πας στη δουλειά σου, αλλά εγώ δεν είναι ηθικό να δουλέψω; Επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα, με μια διαφήμιση. Ο κόσμος βλέπει απλά μια εικόνα στα social media και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι μια παραγωγή μελετημένη, με ένα περιεχόμενο που έχει συζητηθεί και συμφωνηθεί. Υπάρχει παραγωγή από πίσω. Γιατί να απολογηθώ; Εγώ δεν πονάω; Φυσικά και πονάω. Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;» τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Read More

And More