Αντίνοος Αλμπάνης: «Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος»

Mε αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro” στην οποία θα πρωταγωνιστεί, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη και 

Η ψυχανάλυση και το λέμφωμα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ξεκίνησε τη ψυχανάλυση όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τον βοηθάει να βλέπει πολύ πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις. «Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια.

Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος» εξομολογήθηκε. 

«Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και στη σχέση του που έχει με το σώμα του και το γυμνό. «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε πως για πολλά χρόνια υπήρξε συνεσταλμένος και κουμπωμένος, κάτι που πλέον έχει αποβάλει. Ακόμη, δήλωσε πως έχει κληρονομήσει από τη μαμά του την ψυχραιμία, αλλά όταν ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο την είδε να λυγίζει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παίζει στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος για την πλοκή του έργου, «αφορά τρεις Αγγλοσάξονες, ομήρους της χεζμπολα στο Λίβανο, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν τι σημαίνει ανδρισμός και αρρενωπότητα».

Όλη η συνέντευξη που έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο “Πάμε Δανάη”:

Read More

And More