Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν έχω ανάγκη να με κάνουν ούτε δρόμο, ούτε αδριάντα, ούτε να μου κάνουν μνημόσυνο»

Για το αποτύπωμα που θα αφήσει πίσω του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την επιτυχία μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Δε μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις. Όλα έχουν ειπωθεί σε αυτή τη ζωή. Θυμάμαι όλα αυτά που έγιναν στη ζωή μου, αλλά δε ζω με αυτά, οπότε δεν έχω και λόγο να σκέφτομαι ως σοφός. Σοφός θα είχε ενδιαφέρον να ήμουν στα 18. Δεν έχω ανάγκη να με κάνουν ούτε δρόμο, ούτε αδριάντα, ούτε να μου κάνουν μνημόσυνο. Οι άνθρωποι θα ξεχαστούν και καλώς θα ξεχαστούν. Αυτό που θα μείνει είναι μια ανάμνηση, αυτό ζει και αυτή είναι η μεγάλη κληρονομιά που μπορείς να αφήσεις…» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Αν κάνεις μια μεγάλη επιτυχία σε ένα είδος, μετά θα αποζητάς συνέχεια αυτό το πράγμα, με έναν παρόμοιο ρόλο, κι αυτό μπορεί να σε εγκλωβίσει πολύ άσχημα» πρόσθεσε..

«Παλιά ήμουν πολύ καβγατζής. Τα τελευταία χρόνια βαριέμαι. Έχει τύχει να κατέβω και από το αυτοκίνητο για να μαλώσω» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε: «Στα 25 μου δεν καταλάβαινα ότι είμαι ωραίος. Μου το είπαν, μου το είπαν 1-2-3-15, το κατάλαβα. Σκέφτηκα ότι για να το λένε, έτσι θα είναι».

Δες όλη τη συνέντευξη του Αντώνη Καφετζόπουλου παρακάτω:

Read More

And More