Αντώνης Καφετζόπουλος: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του – «Είναι ο άνθρωπός μου, το πιο κοντινό μου πρόσωπο»

Για τη ζωή του πριν γίνει ηθοποιός, την ενασχόληση του με τα κοινά, τη σχέση με τους γιους του αλλά και την σύντροφό του, Βάσω μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου.

«Στην Κωνσταντινούπολη όπου γεννήθηκα περνούσαμε μια χαλαρή ζωή, με πάντα την αίσθηση ότι όπου να ‘ναι θα μας διώξουν γιατί είμαστε μια μειονότητα ανεπιθύμητη. Μέχρι τα 35 μου ήμουν 1-2 χρόνια φοιτητής, αλλά τα παράτησα γιατί δε μου άρεσε και μετά δούλευα, έκανα από δουλειές του ποδαριού μέχρι πιο υπεύθυνες…

Όποτε συνεργάστηκα με κόμματα ή πολιτικούς, προσπάθησα να τους αλλάξω αλλά ήταν μάταιο… Ο κόσμος αντιδρούσε όταν με έβλεπε να ασχολούμαι με τα κοινά. Και αντιδρούν ακόμα. Όταν για παράδειγμα λέω “ναι” στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, αντιδρούν… Αν θεωρώ κάτι σωστό, θα το πω. Για τον Στέφανο Κασσελάκη έχω να πω ότι σιγά σιγά περνάμε στο δράμα. Είχα πει στην αρχή ότι είμαστε στη φάση της κωμωδίας γιατί ήταν όλα πολύ διασκεδαστικά, πλάκα κάναμε, γελάσαμε στην αρχή… είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν και πιο δραματικές στιγμές» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις με τους δυο γιους του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε, «Περνάνε τα χρόνια και αλλάζουν οι σχέσεις μεταξύ μας. Τώρα κάπως έχουν σταθεροποιηθεί οι σχέσεις μας. Είμαστε πλέον τρεις μεγάλοι άνθρωποι. Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου, τη λέω αναλυτικά. Γίνομαι κουραστικός. Αν δε με ρωτήσουν όμως, δε θα πάω ποτέ πάνω από το κεφάλι τους να την πω. Θα τους πω αν δω κάτι λάθος, αλλά με ένα τρόπο που να επιτρέπει στον άλλον, αν θέλει να δοκιμάσει κάτι, να το κάνει. Να μην υπάρχει ο μπαμπούλας μπαμπάς που θα τα προλαβαίνει όλα. Αυτό κάνει πολύ κακό στον χαρακτήρα των ανθρώπων. Ο πιο δύσκολος ρόλος της ζωής μου είναι του πατέρα, το να μεγαλώσεις και να μεγαλώσουν μαζί σου δυο καινούργια πρόσωπα και στο τέλος να πεις, “εντάξει, καλά τα πήγαμε”».

Τέλος, για το πως έχει καταφέρει να έχει κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στα δυο του παιδιά, που έχει αποκτήσει από δυο διαφορετικές γυναίκες αλλά και τη νέα του σύντροφό, ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε, «Εντάξει δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, με ένταση, καβγάδες, προβλήματα. Τα παιδιά μεγαλώνοντας παίρνουν πρωτοβουλίες και αποφασίζουν πως θα τακτοποιηθούν αυτά τα θέματα. Στους νέους οφείλεται κυρίως το ότι υπάρχουν οικογένειες με πολλά παρακλάδια που τελικά είναι αρμονικά μεταξύ τους. Τα παιδιά το κάνουν κυρίως αυτό. Η σύντροφός μου, η Βάσω, είναι ο άνθρωπός μου. Πάντα η σχέση μου είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, ο καλύτερός μου φίλος. Με τη Βάσω έχουμε μια έλξη που έχει μια προϊστορία. Γνωρίζεις κάποιον χρόνια, δεν έχει γίνει κάτι, δεν έχεις φλερτάρει, αλλά υπάρχει μια έλξη, η οποία έλξη σε μας ολοκληρώθηκε πριν 10χρόνια και έγινε σχέση».

Read More

And More