Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα»! Πότε και πού θα δούμε την πρώτη εκπομπή

Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα»! Πότε και πού θα δούμε την πρώτη εκπομπή | tlife.gr

Μετά και την τελευταία ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία θέλει να βάλει τέλος στη δημόσια κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες με τον Αντώνη Κανάκη και τους συντελεστές των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», ο παρουσιαστής έδωσε και εκείνος λίγο αργότερα τη δική του και τελευταία απάντηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης αποκαλύπτει ότι θα δούμε ένα έκτακτο επεισόδιο της εκπομπής στο YouTube το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου, με θέμα το GNTM!

Η νέα ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη:

«H επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Όταν οι θύτες με το ζόρι πλασάρονται ως θύματα! Γύρω γύρω Σάββατο και στον ΣΚΑΪ Κυριακή! Λοιπόν τέλος! Αρκετά ασχοληθήκαμε, πάμε να το διασκεδάσουμε.

Επειδή παράγουμε υλικό από τον Σεπτέμβριο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα κομμάτι του υλικού αυτού, όσο ακόμα είναι στοιχειωδώς νωρίς (λέμε τώρα).

Για πρώτη φορά λοιπόν, κάτι που καθόλου δεν μας χαλάει είναι η αλήθεια, θα προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός μικρού, απλού και selfie διαδικτυακού επεισοδίου Ράδιο Αρβύλα (χωρίς καθόλου πολιτική), στο οποίο αυτό επεισόδιο θα παρουσιάσουμε ένα κομμάτι του υλικού μας, που αφορά το GNTM που ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο.

Ένας μικρός και ταπεινός φόρος τιμής, σε ένα θαυμάσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, που μας έκανε όλους να θέλουμε να γίνουμε μοντέλα. Ακόμα και τον πασοκτσή!

Αυτήν την Δευτέρα λοιπόν 3/2/20, στις 23:45 ακριβώς, στο κανάλι του Ράδιο Αρβύλα στο youtube: youtube.com/RADIOARVYLAofficial , θα ανέβει το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο: «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ-GNTM TOP 16».

Παρακαλούμε πολύ κοινοποιήστε το και βοηθήστε μας να το διαδώσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ, Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα»

Αναμένουμε λοιπόν την επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα!

READ more