Αντώνης Κανάκης: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και η απόφαση αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr.

Ήταν θέμα ημερών ο Αντώνης Κανάκης να κλείσει την καινούρια τηλεοπτική του στέγη για να κάνει δύο επιτυχημένες εκπομπές, καθώς υπήρξαν τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί που διεκδίκησαν τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο. Από τότε υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ με τα οποία ο Κανάκης «έκλεισε» πότε στο ένα κανάλι και πότε στο άλλο.

Αν και πολλοί βιάστηκαν να γράψουν πως οι επαφές με τον σταθμό του Αμαρουσίου είχαν σταματήσει, τελικά συνεχίζονταν. Όπως επισημαίνει ο Γρηγόρης Μελάς, μέσα στο Σαββατοκύριακο οριστικοποιήθηκε η συμφωνία και έπεσαν οι υπογραφές ώστε την καινούρια σεζόν η «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» να βγαίνουν από τον αέρα του ΑΝΤ1.

Ήδη οι μηχανές… και συγκεκριμένα τα βίντεο κι οι μονταζιέρες δουλεύουν πυρετωδώς με σκοπό η «Ράδιο Αρβύλα» να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου.

Έτσι λοιπόν δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο Αντώνης Κανάκης… γυρίζει «σπίτι» του, στον ΑΝΤ1, στην τηλεοπτική στέγη με την οποία συνεργάστηκε για 22 χρόνια αποδεικνύοντας ότι ευτυχώς υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση.

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More