Αντώνης Κανάκης για Άδωνι Γεωργιάδη και δήλωση για Τέμπη: «Το ξεστόμισε αυτό το πράγμα, μάγεψε ξανά»

Τοποθέτηση για τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για τα Τέμπη που προκάλεσε αντιδράσεις έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των Ράδιο Αρβύλα.

Ειδικότερα, ο Αντώνης Κανάκης σημείωσε πως «μια που ήμασταν και στις φυσικές καταστροφές, ο Άδωνις Γεωργιάδης το ξεστόμισε αυτό το πράγμα. Μάγεψε για μια ακόμα φορά. Πραγματικά ότι πιο… πως να το χαρακτηρίσει κανείς. Βγήκε και είπε: σιγά μην ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης για το αν θα υπάρξει προανακριτική επιτροπή για τους θανάτους στα Τέμπη».

«Θέλουμε να τον πληροφορήσουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται ο Έλληνας πολίτης αλλά το περιμένει πώς και πώς. Και αν δεν συμβεί αυτό, αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη για την ιστορία στα Τέμπη, θα διαπιστώσεις αγαπητέ Άδωνι πόσο πολύ ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη.

Είναι απίστευτο, όμως! Είναι απίστευτο, άσχετα με όλα αυτά! Ξέρετε, τα Τέμπη μάς έχουν πονέσει όλους τους Έλληνες πάρα πολύ αλλά είναι απίστευτο ότι μπορεί από επίσημα κυβερνητικά χείλη να διατυπώνεται κάτι τέτοιο και όλα καλά. Όλα καλά, ρε παιδιά, εντάξει» πρόσθεσε ο Αντώνης Κανάκης.

 

Read More

And More