Αντώνης Κανάκης για Δέσποινα Βανδή: «Δεν φταίει σε τίποτα, καλά έκανε η αστυνομία και τη βοήθησε, το πρόβλημα είναι άλλο»

Το περιστατικό με το περιπολικό που βοήθησε την Δέσποινα Βανδή στην Χαλκιδική σατίρισαν με μοναδικό τρόπο οι «Ράδιο Αρβύλα», στη δεύτερη εκπομπή της σεζόν, το βράδυ της Τρίτης 4 Νοεμβρίου.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να σχολιάσει μετά το χιουμοριστικό βίντεο που ετοίμασαν με την ομάδα του:

«Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας, είναι πολύ ωραίο αυτό και σημαντικό να το προβάλλουμε. Τι ζούμε… Δεν είναι κακό που βοήθησαν την Δέσποινα, να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι καθόλου κακό, μακάρι να βοηθούν όλο τον κόσμο. Η Δέσποινα δεν φταίει σε τίποτα, πολλές φορές την δικαιολογημένη αγανάκτηση του ο Έλληνας πολίτης μπορεί να την εκτοξεύει προς λάθος κατευθύνσεις. Καλά έκαναν και βοήθησαν την Δέσποινα, καλά κάνουν και να βοηθούν τον οποιονδήποτε, το πρόβλημα είναι όταν αυτό… το βάζεις απέναντι από το άλλο γεγονός, το οποίο συζητούσαμε λίγο πιο πριν (τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα)» τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164