Αντώνης Κανάκης: «Καρφώνει» τον Δημήτρη Οικονόμου – «Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη»

Πριν μερικές εβδομάδες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε αιφνιδίως από την εκπομπή «Σήμερα» με απόφαση του ΣΚΑΪ. Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα, την απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο παρουσιαστής στάθηκε στην τελευταία ημέρα της δημοσιογράφου και σχολίασε με νόημα:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλίτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλίτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη.

Γλίτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλίτωσε όμως κι αυτή. Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης και στην συνέχεια προβλήθηκε σχετικό απόσπασμα από την τελευταία ημέρα της Ντόρας Κουτροκόη στον ΣΚΑΙ κι όσα της ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου για το αν πιστεύει στο μάτι.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι ματιασμένη αυτήν την εποχή; Για να δούμε. Και την επόμενη ημέρα… Κάτι ήξερες τσακαλάκο ε; Αχ ωραία συναδελφική αλληλεγγύη» είπε ο Αντώνης Κανάκης ολοκληρώνοντας τον σχολιασμό του.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164