Αντώνης Κανάκης – Ράδιο Αρβύλα: Απαντά για τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης από τον ΑΝΤ1

Μέσω της εκπομπής του, Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης το απόγευμα της Τετάρτης 2  Φεβρουαρίου απάντησε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να λήγει εκτάκτως τη συνεργασία του με τον ANT1.

«Αν και πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε…

Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης δίνοντας τέλος στις φήμες.

Και πρόσθεσε: «Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς. Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι», είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη συνεργασία του με τον ANT1.

Read More

And More